9900

Stormloop op wachtlijst seizoenskaarten Almere City FC

Almere City FC heeft woensdag kort voor het middaguur een wachtlijst geopend voor supporters die volgend jaar een seizoenkaart aan willen schaffen. Nu al hebben meer dan duizend supporters zich hiervoor ingeschreven. 

Hoewel Almere City FC nog altijd niet zeker is van handhaving, wil de club wel vast het papierwerk in orde maken voor seizoen 2024-2025. Met een voorsprong van negen punten op RKC en 8 op Excelsior lijkt handhaving echter een kwestie van tijd.

Inschrijven voor een seizoenskaart kan via de website van Almere City FC (Klik hier om je in te schrijven). De supporters op de wachtlijst krijgen automatisch een bericht wanneer begin juni eventueel vrijgekomen seizoenkaartplekken in de verkoop gaan. 

Almere City FC heeft grootse plannen om het aantal plaatsen op te krikken. In 2025 moet het Yanmar-stadion plaats bieden aan 6000 toeschouwers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant