8910
Almere

Kringloopwinkel Leeghalen Almere maakt doorstart op nieuwe locatie na brand


Leeghalen Almere heeft een doorstart gemaakt op een nieuwe locatie in Almere Haven. In de nacht van 20 februari ontstond er een grote brand op industrieterrein De Vaart in Almere Buiten. Hierbij zijn drie bedrijfspanden, waaronder de kringloopwinkel Leeghalen, volledig afgebrand en uiteindelijk gesloopt. Nu is Leeghalen weer begonnen op een nieuwe locatie.

Op dit moment verkoopt de kringloopwinkel alleen nog maar kleding. Op Facebook laten ze weten nog geen tijd te hebben gehad voor de rest. De kringloopwinkel stond erom bekend een grote zwaan voor de deur te hebben. Deze is tijdens de brand deels gered en staat ook nu bij de nieuwe locatie voor de deur.

De nieuwe locatie van de kringloopwinkel is op Ambachtsmark 63.

Foto: Facebook-pagina Leeghalen Almere

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant