containerwoningen odeaonstraat almere
3110
Almere Stad

Bewoners van Odeonpark starten petitie vanwege onveiligheid in de wijk

Bewoners van het Odeonpark zijn een petitie gestart omdat ze zich niet veilig voelen in hun wijk. De afgelopen tijd merken de bewoners dat het steeds onveiliger wordt in de wijk. Met deze petitie hopen zij dit onder de aandacht te brengen en een passende oplossing te vinden.

Volgens de bewoners is er een toename aan incidenten in de wijk. Er wordt gesproken over vechtpartijen, overlast van hangjongeren en daklozen die drugs gebruiken/dealen. Ook hebben de initiatiefnemers het over de vernieling van auto’s, inbraken, diefstallen en explosies.

Het verzoek van de petitie is om te kijken naar mogelijkheden om de veiligheid in de buurt te verbeteren. Dit willen ze bereiken door bijvoorbeeld om cameravoorzieningen in de wijk te vragen. Ze hopen een goede oplossing te vinden en deze ook uit te voeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant