580
Almere

Weerbericht voor dinsdag 23 april: later vandaag kans op een bui

Vandaag is het lange tijd droog in Almere met ook van tijd tot tijd ruimte voor de zon. De temperatuur zal uitkomen rond een graad of 10 a 11 in de stad. De wind komt uit een noordwestelijke richting en is meest matig van kracht.

Vanavond en vannacht kan er een enkele bui vallen of wat regen. In de loop van de nacht meer opklaringen. De temperatuur zal gaan zakken naar 4 graden.

Morgen komen er weer buien voor en die kunnen best stevig zijn met kans op onweer of hagel. Tussendoor is er ook ruimte voor de zon. Dan stijgt het kwik naar 10 graden. De wind is matig tot krachtig uit het noordwesten. Daardoor is het behoorlijk fris voor het gevoel.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant