2040
Almere

Gemeente biedt gratis kattencastratie voor huishoudens met laag inkomen

Almere is de tweede gemeente in Nederland die gratis castratie en sterilisatie aanbiedt voor katers en poezen van eigenaren met een laag inkomen. Op woensdag 24 april zal wethouder Luijendijk de eerste voucher overhandigen aan een Almeerse katteneigenaar. In totaal zijn er 250 vouchers beschikbaar.

Huishoudens die leven op of onder 120 procent van het bijstandsniveau, aangesloten zijn bij de voedselbank of onder bewind staan, komen in aanmerking voor deze castratie-actie. Aanmelden kan van 24 april tot en met 31 mei 2024 via de website kattencastratie.nl. Tijdens de ingreep zullen katten ook gechipt worden, indien dat nog niet is gebeurd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant