710
Almere

Weerbericht voor maandag 22 april: vrijwel droog begin van de week

Vandaag laat de zon zich in Almere van tijd tot tijd zien. Dat maakt het weerbeeld allemaal een stuk vriendelijker. Toch zou er nog een enkele bui kunnen vallen, maar veel stelt het niet voor. De temperatuur loopt op naar maximaal 10 graden en daarmee blijft het fris voor de tijd van het jaar. Er staat een matige wind uit het noorden tot noordoosten.

Vanavond en vannacht is het koud, want er komen flinke opklaringen voor, de wind neemt af en het kwik schiet omlaag. Uiteindelijk ligt het kwik rond het vriespunt en moet je misschien ook autoruiten krabben.

Morgen van tijd tot tijd zon en lange tijd droog. Pas later op de dag vanuit het westen een toenemende kans op een bui. Opnieuw wordt het rond de 10 graden bij een zwakke tot matige wind uit het noordwesten, kracht 2 tot 3.

Foto: John Oomen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant