Almere

Dit zijn de plekken waar je met Koningsdag op de vrijmarkt mag staan

Zaterdag 27 april is het weer Koningsdag. Traditiegetrouw gaan er weer veel mensen de straat op om spullen te verkopen op de vrijmarkt. Iedereen mag spullen verkopen op bepaalde plekken in de stad. De vrijmarkt begint op de meeste locaties op vrijdagavond 26 april om 17:00 en duurt tot zaterdag 27 april om 17:00.

Locaties vrijmarkt almere op Koningsdag 2024

De vrijmarkten in Almere Stad, Almere Haven en Almere Buiten beginnen op de bovengenoemde datum. In het Lumièrepark in Stad en het Cascadepark in Poort beginnen de vrijmarkten op Koningsdag zelf. In alle gevallen gelden er een aantal spelregels die door de gemeente zijn opgesteld.

Het is de bedoeling dat je winkeliers en passerend publiek niet hindert. Je mag je kleedje neerleggen voor winkels die gesloten zijn, winkels die wel open zijn, zijn te herkennen aan de posters. De gemeente heeft gebieden aangewezen waar vrijmarkten zijn toegestaan. Op de onderstaande posters zijn deze locaties te zien.

Bron foto: Geert van der Wijk via Wonen in Almere Foto’s

  1. Niet echt een opmerking eigenlijk gewoon een vraag. Mag je op de markten die vrijdagavond al beginnen ook alleen op zaterdag deelnemen?

  2. Ik heb ook een vraag! Is de vrijmarkt in lumierepark alleen voor kinderen bedoeld of ook voor volwassenen? Kan dit nergens duidelijk terug vinden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant