1.6K2
Almere Stad

Bushalte Stadhuisplein vervalt tijdens Koningsnacht/dag

De bushalte Stadhuisplein zal van 26 april 13.00 tot en met 28 april 01.00 uur vervallen. Dit vanwege de drukte in Almere Stad tijdens Koningsnacht en Koningsdag.

De buslijnen M1, M4, M5, M7, M8 en 326 komen langs deze bushalte. De bussen stoppen niet bij de halte, maar rijden wel gewoon. Uitstappen kan bij de bushaltes Station Centrum, Flevoziekenhuis of Passage. 

Lees hier: De regels die van kracht zijn tijdens Koningsdag

Fiets

Als je met de fiets komt, kun je hem het beste parkeren in de overdekte fietsenstallingen. De fietsenstallingen Hospitaaldreef en Stadhuispromenade in Almere stad zijn alleen te gebruiken met een QR-code of fietspas. 

Auto

Kom je met de auto, kun je in alle parkeergarages en terreinen parkeren tegen het gebruikelijke parkeertarief. Alle auto’s die geparkeerd zijn in de vrijmarktzones en de toegangswegen daarnaartoe worden weggesleept. Wil je weten waar de vrijmarktzones zijn? Lees het hier! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant