520
Almere

Weerbericht voor vrijdag 19 april: wisselvallig weekend

Vandaag is er uiteindelijk af en toe ruimte voor de zon in Almere, maar het blijft niet droog. Er trekken ook van tijd tot tijd buien over de stad. De temperatuur zal gaan stijgen naar 10 graden. Er staat in de loop van de dag een stevige noordwestenwind die het nog kouder maakt voor het gevoel.

Vanavond en vannacht komen ook nog enkele buien voor, maar geleidelijk wordt het droger. De wind neemt af en het kwik zakt naar 4 graden. Morgen komen er een paar buien voor, maar het is droger dan vandaag. Verder is er ook ruimte voor de zon bij 10 graden.

Ook zondag zien we een wat wisselvallig beeld, maar het droge weer overheerst. Als je op pad gaat kan er dus wel een bui vallen. Bij een matige wind uit het noorden is het wederom 10 graden.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant