6532
Almere

Straatverlichting Almere vervangen door energiezuinige lampen

Almere is bezig met een verandering op het gebied van straatverlichting. De lampen van de bijna 50.000 straatlantaarns in de stad zullen worden vervangen door energiezuinige LED-lampen. Het doel is dat alle oude lampen tegen 2028 vervangen zijn.

Dit jaar worden verschillende wijken voorzien van de nieuwe LED-verlichting, waaronder de Stripheldenbuurt, Evenaar, Noorderplassen Zuid, Tussen de Vaarten Zuid, Staatsliedenwijk, Muziekwijk, Stedenwijk en Gooisekant.

  1. S castermans zegt:

    In de molen buurt hebben wij die verlichting al een paar jaar mHet zijn net waxinelichtjes.Donker in de straat.Geem veilig gevoel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant