3.1K0
Almere Stad

Almeerse zwembaden en zwemschool van Aquayara krijgen andere eigenaar

De twee zwembaden en de zwemschool van Aquayara in Almere zijn vanaf 1 mei in handen van Optisport. Daarmee veranderen alleen de namen van de baden, zegt de nieuwe uitbater. De prijs van de kaartjes blijft hetzelfde. Ook het personeel mag blijven.

De nieuwe naam van Aquayara wordt Optisport zwembad Tussen de Vaarten en Optisport zwembad Muziekwijk. Optisport beheert in opdracht van de gemeente al meerdere zwembaden in de stad, waaronder zwembad De Vrijbuiter, zwembad Almere Stad en zwembad Almere Poort. Nu komen daar dus twee baden bij. 

De nieuwe beheerder is blij met de overname en het vertrouwen van de oude eigenaren. “Aquayara heeft ruim 23 jaar een heleboel inwoners uit Almere sportief uitgedaagd”, zegt locatiemanager Roger van Dam. “Het voelt ook als een compliment dat de huidige medewerkers allemaal bij Optisport willen komen werken.”

Foto: Sjors Evers/Omroep Flevoland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant