7100
Almere Stad

Wie weet meer? Recherche zoekt getuigen van mishandeling bezorger met hamer

De recherche zoekt getuigen die meer weten over de mishandeling op 15 maart in de Titostraat in Staatsliedenwijk in Almere Stad. Een man (29) wilde eten bezorgen bij een woning en werd op de terugweg zwaar mishandeld door drie personen met een hamer.

Het slachtoffer ontving rond 02.20 uur een bestelling. Bij het bezorgen vertelden de bewoners dat ze geen eten hadden besteld. Nadat de bezorger het appartementencomplex verliet en naar zijn fiets liep, spraken drie personen hem aan.

Ze eisten dat de bezorger al zijn bezittingen afstond. Hoewel het slachtoffer het eten afstond, weigerde hij zijn persoonlijke spullen af te geven. Vervolgens werd de bezorger naar de zijkant van het appartementencomplex meegenomen, waar hij op zijn knieën werd geslagen met een hamer. Uiteindelijk wist het slachtoffer zich los te trekken en te ontsnappen.

De recherche heeft beelden ontvangen waarop de drie verdachten te zien zijn. Ze roepen op om naar de beelden te kijken en informatie door te geven. Ook willen ze graag weten wie de bestelling heeft geplaatst, omdat er mogelijk sprake kan zijn van opzet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant