600
Almere

Weerbericht voor donderdag 18 april: een droge dag!

Vandaag is het in Almere een droge dag! Dat heeft te maken met een uitloper van een hogedrukgebied. Die onderdrukt tijdelijk de buiigheid. Warm wordt het niet met maximaal 10 a 11 graden. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig.

Vanavond en vannacht neemt de bewolking toe en vanuit het noordwesten gaat het regenen. De temperatuur zal geleidelijk zakken naar een graad of 4 voor de regen uit.

Morgen wordt het een tamelijk onstuimige dag, want er vallen buien en daarbij kunnen zware windstoten voorkomen. Verder waait het sowieso stevig uit het noordwesten. Af en toe breekt de zon even door bij een graad of 11.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant