810
Almere

Weerbericht voor woensdag 17 april: ook vandaag enkele buien

Vandaag vallen er ook weer enkele buien in Almere, maar in de loop van de dag wordt het steeds droger vanuit het noorden. Daarbij laat de zon zich van tijd tot tijd zien. Warm is het opnieuw niet, want het kwik ligt rond de 10 graden. De wind is matig tot vrij krachtig uit het noorden tot noordwesten.

Vanavond en vannacht blijft het droog in de stad en komen er opklaringen voor. De temperatuur daalt in de loop van de nacht naar 4 graden.

Morgen hebben we te maken met een uitloper van een hogedrukgebied. Het is droog en de zon laat zich geregeld zien. Het kwik stijgt naar 11 graden bij een overwegend matige noordwestenwind, kracht 3 tot 4.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant