1220
Almere Stad

Vijfde editie van het Young Adult Event in De Nieuwe Bibliotheek 

De Nieuwe Bibliotheek organiseert zaterdag 20 april het Young Adult Event in Almere Stad. Tijdens de vijfde editie van dit evenement zijn er veel verschillende activiteiten te doen, waaronder workshops en Q&A’s met schrijvers. Het doel is ervoor zorgen dat jongeren meer boeken gaan lezen .

De hosts tijdens het evenement zijn booktokkers Daansbooks en Noah die tussendoor ook tips geven. Booktokkers zijn mensen die content maken over boeken op TikTok. Ook is er een livestream met de Amerikaanse New York Times-bestsellerauteur Kathleen Glasgow.

Het hoofdprogramma is van 14.45 uur tot 20.00 uur. Bij het kopen van een kaartje krijg je een goodiebag en toegang tot het hele evenement. Bij binnenkomst schrijf je je in voor de activiteit van jouw keuze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant