4.3K3
Almere Haven

Boten vanuit heel Nederland stromen naar Almere Haven voor het vaarseizoen 2024

Leden van de Koninklijke Nederlandse Motorboot Club (KNMC) varen dit jaar naar Almere Haven om het vaarseizoen van 2024 officieel in te luiden. Op zaterdag 20 april is er een openingsfeest waar burgemeester Hein van der Loo de vlaggen zal hijsen, wat het startsein is voor een nieuw vaarseizoen. 

Het vaarseizoen wordt elk jaar geopend met een groot feest waarbij leden van de KNMC met hun boot vanuit alle delen van het land naar één haven varen. Dit jaar zal de opening in Almere Haven plaatsvinden bij Sluis 7. 

De KNMC is in 1907 opgericht. Het vaarseizoen van de KNMC draait voornamelijk om de toertochten die door leden worden georganiseerd. Deze tochten vinden plaats in verschillende delen van het land en soms zelfs in het buitenland. Het openingsfeest markeert het begin van deze toertochten, waarbij de deelnemers gelijk na het feest van start gaan.

  1. Robbert Jaccson zegt:

    Ha Iris wat een leuk bericht! Is er ook bekend hoe laat het feest van start gaat? Zonnige dag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant