3290
Almere

Ruimere openingstijden voor de balie van Burgerzaken

De balie van de afdeling Burgerzaken in het gemeentehuis is nu langer en vaker open om de aanvragen voor nieuwe reisdocumenten soepeler te laten verlopen. Naast de reguliere openingstijden, is de balie op dinsdag, donderdag en vrijdagavond tussen 18.00 en 21.00 uur geopend, en op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

“De gemeente neemt allerlei maatregelen om wachtrijen te voorkomen, maar je kunt ons ook enorm helpen. Check de geldigheid van je reisdocument op tijd en maak ruim van tevoren een afspraak”, vertelt wethouder Kees Ahles.

Een baliemedewerker van Burgerzaken merkt op dat vooral de middagen druk zijn, terwijl de ochtenden juist wat rustiger verlopen. Ze geeft aan dat Almeerders al goed gebruik maken van de ruimere openingstijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant