2030
Almere Stad

Doe-Mee-Markt voor bewoners in Literatuurwijk

In Buurtcentrum het Boegbeeld in Literatuurwijk wordt er op dinsdag 16 april een Doe-Mee-Markt georganiseerd in. Hier komt je te weten wat er allemaal in de wijk gebeurt en hoe je daar als bewoner aan mee kan doen. De markt begint om 11:00 uur en eindigt rond 14:00 uur. Naast een gratis kopje koffie/thee, soep en broodjes, kun je er ook terecht voor hulp.

Tijdens de markt zijn de volgende lokale organisaties aanwezig: Het Wijkteam, De Participatiefabriek, VMCA en Werk & Inkomen. Je kunt met hun in gesprek gaan over vrijetijdsactiviteiten, vrijwilligerswerk en re-integratie in de wijk. Zij zijn er ook als je hulp zoekt op het gebied van taal of financiën.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant