2K0
Almere Stad

Aftrap van het terrassenseizoen in Almere Centrum

Ondanks het slechtere weer van de afgelopen week, trapt Almere op 20 en 21 april het terrassenseizoen af. Er zijn allemaal activiteiten in het centrum van Almere. Van liveoptredens tot een sneakermarkt en een openluchtbioscoop op het Belfort.

Tijdens het weekend zijn er straatartiesten die langs de verschillende terrassen trekken. Op zaterdag is er een duurzame modeshow, waarbij twintig modellen door de Stationsstraat lopen. Ook zijn er drie verschillende dansscholen die op de Citadel gaan dansen.

Om de start van het terrassen seizoen te vieren, worden er ook winacties georganiseerd. Mensen op het terras kunnen een dagje uit winnen door een foto van zichzelf op een terras in Almere Centrum te delen via Instagram of Facebook en @almerecentrum te taggen. Ook zijn er vijf restaurantvouchers ter waarde van 50 euro te winnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant