1580
Almere

Weerbericht voor maandag 15 april: een actieve buienlijn

We gaan het vandaag niet droog houden in Almere, want er trekt een actief koufront over de stad. Dat gaat gepaard met een buienlijn waarbij in de loop van de dag onweer en hagel kan voorkomen. Verder zijn er ook zware windstoten mogelijk tot rond de 90 km/u. Verder stijgt de temperatuur naar maximaal 10 a 11 graden.

Vanavond en vannacht komen er nog steeds enkele buien voor, maar er zijn ook opklaringen. De temperatuur zakt naar een graad of 5 bij een stevige wind uit het westen.

Morgen is de zon soms van de partij, maar er komen ook buien voor met kans op hagel en misschien een klap onweer. De temperatuur stijgt naar een graad of 10 a 11, maar het voelt veel kouder aan door de matige tot krachtige noordwestenwind.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant