1K0
Almere

Hoofdtrainer Alex Pastoor vertrekt bij Almere City FC

Alex Pastoor, de hoofdtrainer van Almere City FC, vertrekt bij de club. Na het einde van dit seizoen stopt de samenwerking tussen de twee. “Het was een geweldige tijd, waarbij het mijn opdracht was om de prestatiecultuur verder te ontwikkelen. Dat is mijns inziens goed gelukt”, vertelt Pastoor. 

In december 2021 werd bekendgemaakt dat Pastoor, na de winterstop hoofdtrainer werd van Almere City FC. Op 11 juni 2023 behaalde Pastoor met zijn team via de play-offs om promotie/degradatie de Eredivisie. Hij en zijn team wisten de finale tegen FC Emmen die over twee wedstrijden werden gespeeld beide te winnen. Daarmee werd Pastoor de zevende trainer die driemaal naar de Eredivisie wist te promoveren met een Nederlandse club.

Algemeen directeur John Bes neemt met een lach en traan afscheid van Pastoor: “Ik ben trots op het avontuur dat we destijds samen zijn aangegaan en zal Alex voor altijd dankbaar blijven dat hij Almere City FC aan de sportieve status heeft geholpen die het mijns inziens verdient.”

Foto: Omroep Flevoland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant