1690
Almere Haven

Werkzaamheden aan de bruggen op de Westerdreef

De bruggen op de Westerdreef in Almere Haven worden één voor één onder handen genomen door de gemeente Almere. De werkzaamheden duren van maandag 15 april tot en met 8 mei. In beide richtingen worden de stalen brugleuningen ongeveer 70 centimeter hoger gemaakt.

Om gevaarlijke situaties te voorkomen worden waar nodig houten of stalen vangrails geplaatst. De werkzaamheden beginnen bij de Krompoort, dit zijn de bruggen het dichtst bij de rotonde Noorderdreef/Oosterdreef. Het werk schuift één voor één op naar de volgende brug richting de Nieuwstraat.

De werkzaamheden vinden plaats buiten de spitsuren van 9.00 tot 15.00 uur. Als er eventuele omleidingen zijn, worden deze aangegeven met de bekende gele borden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant