1210
Almere

Weerbericht voor vrijdag 12 april: droog en warm weekend

Vandaag begint de dag nog met vrij veel bewolking in Almere, maar geleidelijk volgen er steeds meer opklaringen. De temperatuur zal geleidelijk gaan stijgen naar een graad of 18 en daarmee is het zacht voor april. De wind is matig uit een zuidwestelijke richting.

Vanavond en vannacht komen er wolkenvelden en opklaringen voor. Het blijft overal droog. De temperatuur komt rond een graad of 11 te liggen. Morgen laat de zon zich ook van tijd tot tijd zien en kan het kwik zelfs stijgen naar 20 graden.

Zondag blijft het ook droog, tot de avond. Verder is het wel minder warm met een graad of 13. De wind komt uit het westen en trekt in de loop van de dag aan.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant