6230
Almere Buiten

Werkzaamheden aan Vlotbrugweg en Draaibrugweg duren tot eind 2024

De werkzaamheden aan de Vlotbrugweg en de Draaibrugweg op bedrijventerrein De Vaart in Almere Buiten gaan maandag 15 april beginnen. Tijdens deze werkzaamheden wordt een deel van de riolering vervangen en wordt het asfalt vernieuwd. Dit duurt tot en met het einde van 2024.

De werkzaamheden worden verdeeld in verschillende fasen. Hierbij starten ze steeds met het verwijderen van het asfalt en de fundering, vervolgens vervangen ze de riolering, zodat ze daarna de verharding weer kunnen opbouwen. Elke fasen duurt ongeveer zes weken. Gedurende de werkzaamheden blijven bedrijven bereikbaar via een omleidingsroute.

Fase 1

Fase 2A

Fase 2B

Fase 3

Fase 4

Fase 5A

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant