500
Almere

Weerbericht voor donderdag 11 april: druilerige dag

Het druilerige weer wat vandaag verwacht wordt in de stad hebben we te danken aan de passage van een warmtefront. Af en toe kan er wat regen of motregen vallen, maar veel is het niet. Bij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind wordt het rond de 13 of 14 graden.

Vanavond en vannacht blijft de bewolking een belangrijke rol spelen, maar het is wel op de meeste plaatsen droog. De temperatuur ligt rond een graad of 10.

Morgen begint de vrijdag met veel bewolking, maar in de loop van de dag breekt de zon steeds vaker door vanuit het westen. Het is zacht, want uiteindelijk stijgt het kwik naar een graad of 18 bij een matige tot vrij krachtige zuidwester.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant