1.1K1
Almere Buiten

Vechtpartij in Buiten: gewonde en drie arrestaties

Bij een vechtpartij in Almere Buiten zijn donderdagavond drie mensen aangehouden. Er zou volgens de politie ook gedreigd zijn met een mes. De politie kreeg rond 20:30 uur een melding van een steekincident op de J.T.P. Bijlhouwerstraat. Toen agenten eenmaal ter plaatse waren, bleek het te gaan om een uit de hand gelopen ruzie tussen een aantal personen.

Een persoon raakte gewond, nadat hij was geslagen. Voor zover bekend is er niemand gestoken. Na een zoektocht in de buurt konden agenten drie verdachten aanhouden. Meer details waren donderdagavond nog niet bij de politie bekend.

  1. Andre rusch zegt:

    Almere hobbelt achteruit en begint steeds meer en meer te lijken op een franse voorstad banlieue genaamd
    Veel steekpartijen en andere straat criminaliteit door kansloze en uitzichtloze jongeren die geen enkele culturele of maatschappelijke binding hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant