1.2K0
Almere Stad

Meerdere aanhoudingen na vechtpartij op Stadhuisplein

De politie heeft woensdagmiddag rond 17:00 uur drie personen aangehouden vanwege een vechtpartij op het Stadhuisplein. Het zou gaan om drie Almeerders: twee minderjarige jongens van 15 en 16 jaar en een man van 29 jaar.

De politie ontving meerdere meldingen via sociale media over verschillende opstootjes. Volgens een woordvoerder waren er meerdere groepen, en zijn de drie ‘lastigste’ opgepakt. Ze zijn aangehouden vanwege hun deelname aan de vechtpartij, maar ook vanwege het niet kunnen tonen van een identiteitskaart, het niet opvolgen van politiebevelen en het belemmeren van politiewerk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant