620
Almere

Weerbericht voor woensdag 10 april: een droge dag met zon

Vandaag kunnen we van een droge dag genieten in Almere en daarbij laat de zon zich ook zien. Wel ontstaan er stapelwolken in de loop van de dag. Het kwik loopt daarbij op naar een graad of 13 a 14. De wind is matig tot vrij krachtig uit een zuidwestelijke richting.

Vanavond en vannacht zijn er nog opklaringen, maar geleidelijk verschijnt er ook meer hoge bewolking, maar daaruit wordt geen regen verwacht. De temperatuur blijft aan de hoge kant met een graad of 10.

Morgen trekt er een warmtefront over. Daardoor komt er veel bewolking voor en kan er wat lichte regen of motregen vallen, maar het zijn geen grote hoeveelheden. De temperatuur loopt op naar een graad of 16 bij een matige tot vrij krachtige westenwind.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant