4680
Almere Haven

Almeerse vrouw met drugs in woning mag definitief haar huis niet meer in

Een vrouw uit Almere moet binnen vier weken haar woning aan de Oldewierde in Haven verlaten. Eigenlijk had ze al voor eind januari weg moeten zijn, maar ze woont er nog steeds. De Almeerse moet het huis uit omdat daar harddrugs zijn gevonden en het vermoeden bestaat dat er werd gedeald vanuit de woning. Ook hadden buren geklaagd over overlast en een vervuilde tuin. 

De verhuurder van het pand, woningcorporatie De Alliantie, eiste dinsdagochtend dat mevrouw de woning leeg achterlaat op 8 mei. Gebeurt dit niet, dan draait ze op voor de ontruimingskosten.

Volgens haar advocaat heeft mevrouw het financieel niet makkelijk en is zij daarom bereid het pand (met hulp) leeg te halen.

Gesloten woning

Op 4 december vorig jaar trof de politie in haar huis een hoeveelheid drugs aan die groter is dan alleen voor eigen gebruik. Daarnaast verhuurde zij een deel van haar woning aan twee mensen. Dat stel zou drugs hebben gedeald.

Toen ook nog de buren begonnen te klagen over overlast en een vervuilde tuin, besloot de burgemeester eind vorig jaar de woning voor drie maanden te sluiten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant