1.6K0
Almere

Nieuw schoolgebouw De Meergronden nog een jaar later klaar

Het nieuwe gebouw van De Meergronden is in 2028 klaar, dat blijkt uit de begroting van de Almeerse Scholen Groep (ASG). In eerste instantie was de bedoeling om in het schooljaar 2024/2025 te verkassen. Vorig jaar werd al duidelijk dat de opening was uitgesteld tot 2027.

Volgens een woordvoerder van de ASG is er geen hele duidelijke reden voor de vertraging. De ASG geeft wel aan dat het bij dit project niet alleen om het bouwen van een school gaat. Op het terrein van de middelbare school worden namelijk ook 200 huurappartementen gebouwd.

Voor de leerlingen is de vertraging volgens de woordvoerder geen probleem. Die blijven les houden in het huidige gebouw.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant