8030
Almere Stad

Leefbaar Almere: zoek naar oplossing voor verkeersproblemen bij Al Imam school

Leefbaar Almere heeft vragen gesteld over de problemen met de verkeersproblemen bij een basisschool in Stedenwijk. Deze problemen zorgen ervoor dat mensen niet uit hun garage kunnen rijden en er lange files ontstaan op de wegen.

Het gaat om basisschool Al Iman in Stedenwijk, waar omwonenden en ouders van kinderen overlast ervaren door opstoppingen. De partij zegt dat dit probleem vooral speelt op de Edestraat, Hengelostraat en de Harderwijkoever. 

Leefbaar Almere stelt dat er voertuigen worden geparkeerd op locaties waar dit niet is toegestaan. Dat zou files veroorzaken en garages blokkeren. Het gevolg is volgens de partij dat een aantal mensen met essentiële beroepen te laat op hun werk zijn gekomen. 

De partij wil onder andere weten in hoeverre de gemeente actief heeft samengewerkt met belanghebbenden, waaronder de school, de omwonenden en de ouders, om een oplossing te vinden voor de verkeersproblematiek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant