500
Almere

Weerbericht voor dinsdag 2 april: zon, maar niet droog

Vandaag laat de zon zich geregeld zien in de stad, maar het zal niet droog blijven. Vanuit het zuidwesten trekken er enkele buien over Almere. De temperatuur komt uit rond een graad of 12. De wind waait vanuit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig.

Vanavond en vannacht kunnen er eerst nog opklaringen zijn, maar vanuit het zuidwesten zal de bewolking toenemen en uiteindelijk gaat er ook lichte regen vallen. De temperatuur zakt naar 7 graden.

Morgen hebben we te maken met veel bewolking en regent het enige tijd. In de loop van de dag wordt het droger vanuit het zuidwesten met misschien nog wat zon. Het wordt daarbij een graad of 14. De wind is matig tot vrij krachtig uit het zuidwesten.

Foto: Ab Donker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant