2020
Almere Stad

Internationale school in Annapark officieel geopend

Afgelopen woensdag was de officiële opening van de internationale school in het Anna Park in Stedenwijk. Leerlingen hebben al vanaf het begin van het huidige schooljaar les in het nieuwe schoolgebouw. De campus is een samenwerking van Het Baken en de Almeerse Scholen Groep.

De opening werd bijgewoond door vertegenwoordigers van beide onderwijsinstellingen: Susanne Olivier van de Almeerse Scholen Groep en Alan Turner namens Het Baken Almere. Ook wethouder Maaike Veeningen was aanwezig.

“Met een internationale school schept Almere een aantrekkelijk woonmilieu voor internationale werkgevers en werknemers. Hiermee draagt deze school direct bij aan de versterking van de internationale concurrentiepositie van de Metropoolregio Amsterdam Noordvleugel”, zegt de gemeente.

De Internationale School biedt zowel basis- als voortgezet onderwijs onder één dak, waardoor kinderen en tieners van 4 tot 18 jaar op één locatie kunnen worden onderwezen.

Ontwerp Campus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant