1720
Almere

Feest omdat Goede Rede monument wordt

De Goede Rede wordt een gemeentelijk monument en dat wordt gevierd. Op zaterdag 6 april zijn er verschillende activiteiten en iedereen is welkom. Het kerkgebouw Goede Rede is gemaakt in 1979 wordt gezien als één van de mooiste kerkinterieurs in Nederland. Het interieur van de kerkzaal is erg uniek en heeft een veelzijdige functie als kerkelijk, cultureel- en gemeenschapscentrum.

Het programma biedt diverse hoogtepunten, zoals optredens van stadsbeiaardiers Gerda Peters en Bauke Reitsma op het carillon en de allereerste kerkorganist van Goede Rede. Een bijzonder moment zal de onthulling van het monumentenschildje zijn, uitgevoerd door twee kinderen uit de geloofsgemeenschap Goede Rede.

Foto: Feenstra Fotografie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant