1450
Almere Haven

Pas op voor fietsers op de dijk: Tri2one in Almere

Aankomende zaterdag gaat de Tri2one Tijdrit in Almere Haven van start. Je kunt alleen of in groepsverband meedoen, de afstand kun je ook zelf bepalen. De afstanden variëren van 6 kilometer voor de jeugd tot 42 kilometer voor volwassenen.

Vanaf 09:00 uur kunnen deelnemers hun startnummer ophalen bij de registratietent op het Manifestatieveld in Haven. Het eerste blok fietsers begint om 10:00 uur. Er wordt gestart met de langste afstand (42 kilometer). Om 14:15 start het vijftiende en laatste blok (28 kilometer, Team Time Trial).

Binnen elk blok mogen de atleten zelf de startvolgorde bepalen. Er vertrekt om de 20 seconden een deelnemer. Alleen bij de Team Time Trial moet er een startvolgorde op basis van startnummer zijn, waarbij elk team om de minuut vertrekt.

Routes

Vanaf de start fietsen de atleten over het fietspad richting de Stichtse Brug. Vlak voor de brug keren de fietsers om en rijden zij op de autoweg terug richting Almere Haven. Deze ronde is in totaal 14 kilometer lang. Hoelang je erover doet, maakt niet uit. Vorig jaar haalde de snelste fietser een snelheid van 46 km/u.

Er is keuze uit de volgende afstanden:

 • 42 km: 
  Dames 16-39 jaar & Heren 16-39 jaar
  Dames 40-49 jaar & Heren 40-49 jaar
  Dames 50+ & Heren 50+
 • 28 km:
  Dames 16-39 jaar & Heren 16-39 jaar
  Dames 40+ & Heren 40+
 • 14 km (Junioren):
  Dames & Heren 1-2-3
 • 6,5 km (Jeugd):
  Meisjes & Jongens 1-2-3
 • TTT:
  Snelste Heren/Mixed Team & snelste Dames Team

Meer informatie over het event is hier te vinden.


Afbeelding: Harry van ‘t Veld Fotografie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant