Najib Amhali in Almere
1940
Almere Stad

Najib Amhali in Almere: première ‘30 Jaar On Stage’ in de Kunstlinie

Na twee uitverkochte voorstellingen op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei, zal cabaretier Najib Amhali in Almere nog een voorstelling geven. De cabaretier blikt met zijn nieuwe show ‘30 Jaar On Stage’ terug op zijn succesvolle carrière en trakteert bezoekers op nieuwe typetjes, verhalen en scènes, met zijn levensverhaal als rode draad. De extra voorstelling is op 9 mei, dat is dan de première.

Terugblik op zijn leven

Najib Amhali werd in 1971 geboren in het Marokkaanse plaatsje Nador, maar groeide op in Krommenie. De flamboyante Amhali wist al op jonge leeftijd dat hij mensen wilde vermaken. Hij studeerde af aan de toneelschool Utrecht en wist al snel de top van het Nederlandse cabaret te bereiken. Zo won hij in 1998 zowel de publieks- als juryprijs van het Leids Cabaret Festival. Vanaf dat punt nam zijn carrière een vlucht naar de top.

De cabaretier zit al dertig jaar in het vak en heeft er al negen succesvolle solo-shows op zitten. Met zijn tiende show ’30 Jaar On Stage’ blikt hij terug op zijn succes. Dit doet hij op geheel eigen wijze, door nieuwe personages te introduceren en nieuwe verhalen te brengen. Deze maand heeft Najib Amhali twee keer eerder in Almere opgetreden, beide shows waren te zien in de Kunstlinie. De première van zijn nieuwe show zal hier ook te zien zijn.

Najib Amhali
Bron: @najibamhali

Najib Amhali in Almere

De première van ‘30 Jaar On Stage’ zal ook in de Kunstlinie te zien zijn. Bij de voorstelling zal ook een gebarentolk aanwezig zijn en kunnen er speciale plekken voor doven en slechthorenden worden gereserveerd. Als Najib Amhali in Almere optreedt, dan is zijn show vrijwel altijd uitverkocht. Echter, er zijn op dit moment nog kaarten beschikbaar. Meer informatie over de show is te vinden op de website van Kunstlinie.

Show: Najib Amhali – 30 Jaar On Stage

Waar: Kunstlinie Almere

Wanneer: Donderdag 9 mei – 20:15

Entree: Regulier – 35 euro  (tickets)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant