2.8K1
Almere

‘Elektrische’ werkzaamheden aan de Tussenring voor betere doorstroming

De provincie Flevoland start aankomende dinsdag met de aanleg van een extra voorsorteervak bij de opritten van de Tussenring, die aansluit op de N702 Hogering/Buitenring. De bedoeling van de werkzaamheden moet de verkeersdoorstroming verbeteren.

Tijdens de werkzaamheden zullen de opritten van de Tussenring naar de Hogering/Buitenring in beide richtingen worden afgesloten. Automobilisten kunnen tijdens de werkzaamheden gebruikmaken van de omleidingsroutes via de Vrijheidsdreef en Markerdreef om weer op de Hogering te komen.

Soepelere doorstroming

De toevoeging van extra voorsorteervakken bij de opritten zal zorgen voor een soepelere doorstroming van het verkeer dat de Hogering oprijdt. Deze aanpassingen zijn bedoeld om te voorkomen dat verkeer dat een andere richting op gaat wordt gehinderd. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 26 april.

De provincie maakt tijdens deze werkzaamheden voor het eerst gebruik van een elektrische asfaltspreidmachine. Deze machine maakt minder geluid en geeft geen CO2-uitstoot.

  1. Denk dat het weggegooid geld is net als de brugleuningen die aangepast worden op de vrijheidsdreef, alsof er ooit wat gebeurt is met lage leuningen. Ze hadden bij een vorige reno invoeg stroken gemaakt als je de hogering opgaat, hoe verzin je zoiets.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant