2.2K0
Almere

Yakult breidt uit in Almere

Yakult Europa krijgt een extra loods aan de Damsluisweg. Dat bevestigt het zuivelbedrijf aan 1Almere. Het is de tweede locatie die Yakult in Almere in gebruik neemt. Het bedrijf is ook al gevestigd in een loods aan de Schutsluisweg.

“Op dit moment onderzoeken we mogelijkheden of en hoe dit terrein te kunnen gebruiken in combinatie met onze huidige locatie”, zegt een woordvoerder. “Dit alles vanuit de ambitie om verder te versnellen met het vervullen van Yakult’s missie.”

Yakult produceert in Almere gefermenteerde zuiveldranken voor heel Europa. Het drankje zou een positief effect hebben op de darmflora. Het is van oorsprong een Japans bedrijf. Yakult maakte in 1994 haar intrede in Nederland. Vijf jaar geleden was er nog een open dag vanwege het 25-jarig jubileum in Nederland.

Afbeelding: Alexandra Ventura/Flickr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant