430
Almere

Weerbericht voor dinsdag 26 maart: een compleet droge dag?

Vandaag is er in de stad ruimte voor de zon, maar er komt ook steeds meer (hoge) bewolking voor. Het heeft te maken met een warmtefront. Dit front zal geen regen produceren in Almere. Het kwik stijgt naar een graad of 13. De wind komt uit het oosten en is matig tot vrij krachtig.

Vanavond en vannacht trekt er een koufront langs en kan er wat regen vallen, maar het zijn geen grote hoeveelheden. De temperatuur zal uitkomen rond de 8 graden.

Morgen is er ook vrij veel bewolking, maar er is soms ook ruimte voor de zon. Het kwik loopt op naar 13 graden en dat is vrij normaal voor eind maart. De wind komt uit een zuidwestelijke richting en is matig tot vrij krachtig.

Foto: Jolanda Bakker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant