2.4K2
Almere Stad

Fase 2 van de werkzaamheden aan de Boegdreef van start

Aankomende maandag 25 maart begint fase 2 van de werkzaamheden aan de Boegdreef. Het verkeer de wijk uit kan via de normale route over de Boegdreef naar de Hogering. Verkeer de wijk in wordt omgeleid via de Galjootweg, waar eerder ook al ophef over was.

Tijdens de werkzaamheden, die op 11 maart zijn begonnen, wordt het asfalt tussen Kombuis en de rotonde bij de begraafplaats vervangen. Ook worden de stootplaten bij de brug over het Michelinpad vervangen. De werkzaamheden zijn verdeeld per rijbaan, zodat de wijk Noorderplassen West bereikbaar blijft.

Ophef

Eerder was er al ophef over de omleiding de wijk uit. Deze liep vanaf de rotonde bij Noorderplassen naar de Galjootweg en dan via de Pampushavenweg naar de dijk. De route is eenrichtingsverkeer, maar er was wat verwarring ontstaan, waardoor meerdere Almeerders te maken kregen met tegenliggers op de weg.

Maandag beginnen ze aan de andere rijbaan, waardoor de omleiding via de Galjootweg nu geldt voor verkeer dat de wijk in wil komen. De werkzaamheden duren tot en met 5 april.

  1. Weet u dat zeker. Het werk lijkt nog niet klaar, om de situatie morgen al te kunnen omdraaien.

  2. Jullie hebben de deadline van vandaag 5 april 2024 niet gehaald. Het werk is niet af. Wij, de inwoners van Noorderplassen West 4 weken lang de ellende moeten doorstaan. Dagelijks door de modderige wegen moeten rijden, 14 kilometer extra per keer, gemiddeld 3 keer per dag en in totaal ruim 1000 km extra. Ik vind het schandalig. Dit soort berichtjes hebben uiteraard geen enkel effect op jullie. De aannemers worden betaald en de mensen zijn gewoon niet belangrijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant