680

Almeerse badmintonners grijpen opnieuw naast landstitel in Den Bosch

De badmintonners van F.I.T. Almere zijn niet echt gelukkig in de strijd om de landstitel. Al zes keer stonden de Almeerders in de finale, slechts één keer werd er gewonnen in 2020. Afgelopen weekeinde ging het voor de vijfde keer mis. Het Haagse DKC was te sterk en zegevierde overtuigend met 5-1.

Toch ging het team van Dave Khodabux met bloemen op de foto na afloop, want de Almeerders hebben een goed seizoen achter de rug. DKC werd eerste in de poule en plaatste zich direct voor de eindstrijd, F.I.T. Almere moest een halve finale spelen en won die. Vorig jaar strandden de Almeerders in die halve eindstrijd tegen DKC.

In de Maaspoort in Den Bosch lukte het tegen DKC niet. Alleen het vrouwen dubbel Seinen/De Wit pakte het enige punt tegen het Haagse team dat de favorietenrol volledig waar maakte en de landstitel mee naar huis nam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant