Flevoziekenhuis
1.5K0
Almere

Leerlingen van Pro Almere begonnen op de afdeling schoonmaak van het Flevoziekenhuis

Het Flevoziekenhuis is afgelopen maand begonnen met een samenwerking met Praktijk Onderwijs Almere (Pro Almere). Tien leerlingen van de school zijn begonnen op de afdeling schoonmaak van het ziekenhuis.

De leerlingen verrichten werkzaamheden in de algemene- en personeelsgebonden ruimten, zoals piketkamers en ruimten achter de schermen. Er worden geen werkzaamheden verricht in de patiëntgebonden ruimten. Ook zijn er docenten van Pro Almere aanwezig op de vloer om de leerlingen voor te bereiden op school.

Volgens teamleider Chantal zijn de eerste reacties van de leerlingen positief en hebben ze het er naar hun zin. “We hopen een bijdrage te leveren aan een succesvolle lichting nieuwe schoonmaakmedewerkers en wie weet bevalt het sommige leerlingen straks zo goed hier, dat ze bij ons willen komen werken”, aldus Chantal.

De leerlingen ontvangen aan het einde van het schooljaar een schoonmaakcertificaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant