Almere

Almeerder (14) met zwaard aangehouden op Schiphol

De Koninklijke Marechaussee heeft op Schiphol een 14-jarige jongen uit Almere aangehouden. De jongen bleek een zwaard van ongeveer 60 centimeter bij zich te dragen. Deze had hij verborgen in zijn kleding.

De aanhouding was naar aanleiding van een melding van een conducteur over drie jongens die zonder geldige vervoersbewijzen en identiteitsdocumenten reisden. De jongens waren onderweg naar Schiphol Plaza toen de marechaussees hen troffen. Ze konden zich niet identificeren en werden voor verder onderzoek meegenomen.

Eén van de jongens verklaarde tijdens de controle een mes bij zich te hebben en haalde vervolgens het zwaard uit zijn broek. De jongen is daarop aangehouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant