620

Heren De Almeerse kunnen niet stunten tegen koploper Victoria

Geen winst voor de hockeyers van De Almeerse dit weekeinde. De mannen verloren met 2-0 van koploper Victoria. De dames kwamen in de uitwedstrijd tegen Terriërs niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Dames: Terriërs – De Almeerse (1-1)

De dames van de Almeerse hebben zondag met 1-1 gelijk gespeeld in de uitwedstrijd tegen Terriërs. Hadden de dames gewonnen dan hadden ze op de derde plaats gestaan. Nu staan ze met 25 punten gelijk met Cartouche.

Na twintig minuten spelen kwamen de Almeerse op een 1-0 achterstand door een strafcorner maar na 35 minuten spelen wist de ploeg toch nog gelijk te maken.

Volgende week spelen de dames thuis tegen Houten dat op de tiende plaats staat. Het duel begint om 12:45 uur.

Heren: Victoria – De Almeerse (2-0)

De heren van de Almeerse hebben zondag niet kunnen stunten tegen koploper Victoria. De lijstaanvoerder uit Rotterdam was voor de Almeerders te sterk. Een strafcorner in de 24e minuut werd door Joost van Eijck goed afgemaakt en de Almeerse keek tegen een 1-0 achterstand aan.

Toch bleef de Almeerse goed meedoen in de wedstrijd maar waren de mannen van trainer Bas Beuse uiteindelijk toch de mindere nadat Rein Spanjaart in de 54ee minuut het duel besliste door de tweede voor Victoria te scoren. De Almeerse staat hierdoor met elf punten op de een na laatste plaats.

Volgende week spelen de heren thuis tegen de nummer vijf Tilburg om 14:45 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant