5070
Almere Stad

Werkzaamheden aan de Vrijheidsdreef

Op de Vrijheidsdreef in Verzetswijk zijn er van donderdag 14 maart tot en met vrijdag 5 april werkzaamheden aan de zes bruggen. De werkzaamheden worden op werkdagen buiten de spitsuren van 09:00 tot 15:00 uur uitgevoerd. De rijrichtingen kunnen afgesloten worden, een omleiding wordt aangegeven met gele borden.

Om gevaarlijke verkeerssituaties te voorkomen worden de stalen brugleuningen van de bruggen in beide richtingen ongeveer 70 centimeter hoger. Daarnaast worden er ook houten of stalen vangrails bij de bruggen geplaatst.

De werkzaamheden beginnen donderdag 14 maart aan de kant van de rotonde met de Randstaddreef. De bruggen bij de Capitulatiepoort en de 5 Meipoort zijn als eerste aan de beurt. De werkzaamheden verschuiven vervolgens één voor één op naar de volgende brug richting de Tussenring.

De Capitulatiepoort en de 5 Meipoort zijn tijdens de werkzaamheden in beide richtingen afgesloten, dat geldt ook voor de Verzetspoort en de Vrijheidsbrug. Bij de werkzaamheden aan de Biathlonpoort en de Athletiekpoort is wel één richting open. Het doorgaand verkeer wordt dan omgeleid met gele informatieborden.

Foto: Google Maps

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant