1.1K4
Almere Stad

Laadpaal midden op de stoep zorgt voor hinder

In Literatuurwijk is vorige week donderdag een laadpaal op de stoep geplaatst. Deze is volgens omwonenden erg onhandig neergezet. De laadpaal staat bijna in het midden van de stoep. Dit heeft als gevolg dat mensen met kinderwagens, rollators en rolstoelen hier niet meer langs kunnen en om moeten lopen over de weg. 

Een omwonende vertelt dat hij al voordat de paal werd neergezet gebeld heeft met de gemeente, omdat het er al naar uitzag dat de paal in het midden van de stoep werd geplaatst. “De gemeente heeft hier verder niks meer mee gedaan”, vertelt hij. 

Vervolgens heeft hij weer gebeld en kreeg hij te horen dat ze er nu niks meer aan kunnen doen, omdat de laadpaal al geplaatst is. In het besluit over de laadpalen van de gemeente staat dat ‘de doorgang voor trottoirgebruikers niet verhinderd wordt’. Dit is volgens omwonenden niet het geval en worden ze wel degelijk gehinderd. “Laatst heb ik een vrouw met rollator moeten helpen, omdat zij er niet tussen kwam.”, vertelt de omwonende. 

‘Anders plaatsen’

De gemeente geeft nu een week later aan dat de laadpaal inderdaad verkeerd is geplaatst. “Er is al een verzoek ingediend om de laadpaal anders te plaatsen.”, vertelt een woordvoerder van de gemeente. Wanneer de laadpaal wordt verplaatst en de verhindering stopt is nog niet duidelijk. “We hopen dat het snel wordt opgelost.”

 1. Je kan altijd nog verplaatsen….ghees.
  En wat een antwoord, we kunnen nu niets meer doen! Wanneer wel dan?

 2. Helaas is de gemeente zo kortzichtig met het plaatsen van de laadpalen.
  Ze moeten ook worden geplaatst op de meest onlogische plekken en als je dit dan aangeeft bij de gemeente zeggen ze dat helaas de plannen al vast staan.
  Ik neem aan dat de wethouder ook geen laadpaal voor zn deur wil.

 3. Omdat de meeste ambtenaren robots zijn
  paarse krokodil verhaal
  dom uitvoeren, nul nadenken, en vooral niet luisteren naar de alerte burger. Die betaalt toch wel, zie floriade, zie riolering oosterwold. het systeem is zo failliet.

 4. Robert bosman zegt:

  Als je deze moet plaatsen doe je dat toch niet opdracht of niet. Kuddedieren mentaliteit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant