2.3K1
Almere Haven

Bekerdroom FC Almere spat uiteen

FC Almere heeft dinsdagavond de bekerwedstrijd tegen eersteklasser Hillegom met 0-2 verloren. Hiermee komt het bekersprookje voor de ploeg uit Almere-Haven ten einde.

Trainer Sandor Augustijn was ondanks het resultaat niet ontevreden: “De telleurstelling overheerst toch wel omdat we gedurende de partij goed tegenstand bleven bieden. We hebben best wat kansen gecreëerd maar kwamen vroeg op een 0-1 achterstand. Een foutje van tweede doelman Vincent Lens, die de voorkeur krijgt in de bekerwedstrijden, leverde Hillegom een strafschop op die ze meteen verzilverden. Na rust hebben we de boel omgegooid en kregen een we een paar goede kansen. Die gingen er, door paal en lat, helaas niet in.”

In de tweede helft moest FC Almere verder met tien man toen Teun Post zijn tweede gele kaart kreeg. Hierna was de wedstrijd wel gespeeld en maakte Hillegom het karwei af met 0-2 waarmee het bekertoernooi eindigde voor de Almeerders.

Bij FC Almere was men ondanks de uitslag toch zeer tevreden met de opkomst van 400 man publiek dat behalve van de wedstrijd ook van muziek en vuurwerk kon genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant