2210
Almere

Weerbericht voor dinsdag 12 maart: veel bewolking

Vandaag hebben we te maken met veel bewolking boven de stad. Daaruit zou nog een spatje regen of een enkele bui kunnen vallen, maar veel stelt het niet voor. Er staat een meest matige wind uit een westelijke richting bij ongeveer 10 graden.

Vanavond en vannacht komt er ook veel bewolking voor, maar regen wordt er nauwelijks verwacht. Koud is het ook niet met 6 graden. Normaal ligt het kwik enkele graden boven het vriespunt.

Morgen is er misschien wat zon, maar er komt ook veel bewolking voor. Het blijft op de meeste plaatsen droog bij middagtemperaturen rond een graad of 14. De wind wordt matig tot vrij krachtig uit een zuidwestelijke richting.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant