3980
Almere

Verontwaardigde tweet van CDA Almere zorgt voor honderden reacties: ‘Last van hoogmoedswaanzin’

Het CDA Almere sprak op X de verontwaardiging uit dat het NOS Journaal geen aandacht besteedde aan de politieke crisis in Almere, maar wel aan de onverwacht overleden Japanse Dragon Ball-bedenker Akira Toriyama (68).

“Weet zeker dat er in NL meer mensen Dragonball Z hebben gekeken dan er mensen gestemd hebben op het CDA” en “Schattig dat je denkt dat Almere groter is dan een wereldwijd fenomeen waarvan de maker is overleden.”

Al dagenlang stromen dit soort reacties binnen op een tweet die het CDA Almere vrijdagavond plaatste. Ook het tv-programma De Avondshow met Arjan Lubach nam het CDA maandagavond komisch op de hak.

Verontwaardigd

“Bijzonder dat de NOS in het 8 uurjournaal wel zeer uitgebreid aandacht besteedt aan een overleden Japanse tekenfilmmaker, die niemand kende, maar de bestuurscrisis in de Almeerse politiek volledig negeert”, zo luidde het bericht van de Almeerse fractie. 

‘Overschatting’

Het bericht is inmiddels veelvuldig gedeeld en de partij kreeg honderden reacties. Veel mensen wijzen de partij er op dat de Japanner juist heel bekend was en dat de Almeerse partij zichzelf overschat.

Een greep uit de reacties:

Het fragment van De Avondshow kun je hier terugkijken:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant