Spoor 5
Almere

Tijdelijk ‘extra spoor’ in gebruik op station Almere Centrum

Station Almere Centrum heeft er tijdelijk een extra spoor bij. Op Spoor 5 kan je eindeloos wachten op een trein, want die komt er niet. Wel kan je turen naar Almeerse cultuur of rustig zitten wachten op je trein die van een ander spoor vertrekt in de huiskamer-achtige setting.

Spoor 5 is te vinden in de centrale hal op het station, naast de Backwerk, en laat kunst of merken zien die door Almeerders zijn gemaakt. Elke maand zal er een andere Almeerse kunstenaar zijn werk tentoonstellen. Zo is er deze maand een sneaker-expositie te zien.

Ook zijn er gratis workshops en lezingen te volgen en kan je de sneaker-kunstenaar live aan het werk zien. Al die activiteiten zijn niet verplicht. Je kan ook in rust wachten op je trein of bus.

Spoor 5 is een initiatief van District 13, dat de verschillende culturen van Almere een platform wil geven, en de gemeente. De ruimte is de aankomende drie maanden geopend van dinsdag tot en met vrijdag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant